WHATSAPP: +351 934 457 225 WECHAT ID: propertylisbon  EMAIL: info@propertylisbon.com

(Svenska) egendom Apartments Lisabon

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sorry, this entry is only available in Svenska. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

egendom Apartments Lisabon

Lissabon fastigheten i Lissabon Europa och Portugal ny egenskap hotspot … .. De höga utbyten och en stark tillväxt av kapitalet!

Propertylisbon.com usher
Fastighetsmarknaden och turism Lissabon förväntade och förtjänade växer exponentiellt, efterfrågan överstiger tillgången. Inom turismen har Lissabon upplevt fantastiska tillväxt som en livsstil destination, med en årlig beläggningsgrad på över 85,00%, inklusive privata logi Lissabon (bostäder turism). Lissabon är för närvarande den näst mest populära nattliv destination Europa, den andra i Barcelona. Det finns flera orsaker till den fortsatta tillväxten av turiststatistik varje år och varför Lisbonn e fått många livsstil belöningar från en mängd enheter över hela världen. Den enorma mängden av offentliga och privata investeringar i Lissabon turismrelaterade infrastrukturerna, som saktade kort under den senaste krisen, med nya koncept och händelser som har dykt upp och köra sida vid sida med traditionella institutioner har mycket mer färgstarka Lissabon och önskvärt som en destination livsstil. Idag, Lissabon och använda något att erbjuda var och en av de miljontals turister som besöker staden varje år. egendom Apartments Lisabon

Antalet turister kommer att fortsätta att växa inom överskådlig framtid, inte bara för att Lissabon är en spännande och färgrik destination, men främst på grund av stora planerade infra strukturer som den nya Lissabons internationella flygplats och färjeterminalen. New Lisbon kryssningsterminal har redan beställt och kommer att vara klar 2015. Byggstart beräknas kosta cirka 22.700.000 € tilldelades ett konsortium med Global Liman Isletmeleri, Grupo Sousa, Royal Caribbean Cruises och Creuers del Port Barcelona. Portugal (främst Lissabon) är för närvarande den sjätte största kryssningsdestination i Europa med 550 000 passagerare per år. Denna siffra förväntas fördubblas under post åren. Den nya Lissabons internationella flygplats är en desperat behov infrastruktur som regeringen erkänner som absolut nödvändigt, men försenades på grund av ekonomiska begränsningar. Om du försöker att föreställa Paris eller London med endast en liten flygplats (som Lissabons flygplats) eller Lissabon med många flygplatser som Paris och London, kommer du att förstå varför antalet turister kommer att öka ännu mer i en annan helt enkelt genom att kunna landa fler plan eller kryssningsfartyg och nya och spännande internationella öppnings vägar (såsom Kina), som inte är möjligt i dag utan att i andra europeiska städer . egendom Apartments Lisabon

Efterfrågan på lägenheter i Lissabon (vanligen kallad bostäder turism) ökar, investerare och sofistikerade ägare som känner till genomsnittlig beläggning på 85,00% och högre avkastning på 5,00% per år (propertylisbon .com har 10% gav 4- garanterade egenskaper ränte). Trenden har visat att lokala och internationella kunder vill uppleva karaktär och charm av gamla stenar och historiska centrum av staden Lissabon lägenheter. Det är därför mer och mer turister föredrar att bo i turistlägenheter (localhost) i den historiska stadskärnan. Att bo i en lägenhet av karaktär gör att gästerna kan uppleva den lokala kulturen och ger dem mer avskildhet. Det gör det också möjligt för dem att spara pengar som en två-rumslägenhet rymmer upp till sex personer, som startar ekonomiskt fördelaktigt jämfört med ett traditionellt hotell. Hotell av lokala och internationella varumärken har insett att trenden är “av lyxlägenheter Lissabon” och karaktär. Lissabon har sett många fallfärdiga bostadshus omvandlas till boutique hotell i närheten av den historiska stadskärnan vackert renoverade Lissabon. Den Figueira Boutique Hotel i stadsdelen Baixa-Chiado, till exempel, på listan (1 av 3) kandidater till de bästa i världen 2014. Även de internationella hotellkedjor som Holiday Inn Express 18 Building artonhundratalet renoverats med visdom att erbjuda sina gäster en smak av historisk arkitektur som förtrollar alla internationella kunder. Lissabon är, och kommer att fortsätta att vara en destination livsstil.

Regeringen har också spelat en viktig roll i processen rehabilitering (renovering) av det historiska centrum av staden Lissabon under det senaste decenniet. Regeringen har inte bara eliminerar mycket av den byråkrati som avgör tillstånds färd med att renovera gamla byggnader, men också genomfört ett stort antal skatteincitament (eller straff om någon) för utvecklare eller ägare av gamla byggnader renoveras. En annan stor förändring i lagstiftningen som i hög grad underlättade förmåga att frigöra och rehabilitera den gamla byggnaden var nyligen (2012) ändring av leasing (hyra) lagar. De nya lagarna gick från “stenåldern” till “Space-Age” och var traditionellt obalanserad relation mellan hyresgäster och hyresvärdar, nu en mycket balanserat förhållande och i linje med rådande praxis, som man skulle i sin tur förvänta sig i länder med mer mogna hyres lagar som Storbritannien. Ännu viktigare var de nya hyres lagar frysta AVHYSA hyra av hyresgäster (efter revolutionen) med gamla mycket enklare och snabbare kontrakt. De gamla lagarna var delvis ansvarig för att det finns många gamla byggnader i Lissabon, i behov av renovering, som fortfarande kan ses idag i det historiska centrum av Lissabon. Dock kommer alla dessa byggnader renoveras under nästa årtionde, vilket ger investerare höjd inriktning denna sektor av renovering av byggnader i Lissabon.

Dessutom har regeringen nyligen inrättat två andra strategiska lagar för att stimulera den lokala fastighetsmarknaden. Dessa är de gyllene programes Visa Lissabon och Lissabonstrategin skatte vanliga hemmahörande som spelade en viktig roll i den stora efterfrågan på nya egenskaper (renoverade) fastigheter i den historiska staden Lissabon ( men inte uteslutande), som vi kallar “-rush guld.”

Portugal guld Visa Programmet ger icke-EU-medborgare som investerar € 500.000 eller mer i egenskap (Portugal) en Schengenvisering för vistelse i Portugal, så att de kan resa fritt i hela Europa. Hittills kineserna var de första och köpare fortfarande dominerar, dra nytta av denna unika möjlighet att få det bästa av två världar, uppehållstillstånd och en utmärkt investering fordon (egendom). Ingen hemvist skatt Portugal ger för närvarande tvättprogram av medborgare som bor i ett land med ett dubbelbeskattningsavtal med Portugal, som blir skattskyldiga i Portugal till 10 år bryta ZERO skatt på sina inkomster. Detta tvättprogram har vädjat till rika franska seniorer och norra Europa i synnerhet. Om du vill kan vi ge ytterligare information om dessa två spännande programes (lagar) eller så kan du läsa på Internet programes (informationen är lätt tillgänglig).

Lissabon är den nya attraktionen av fastigheten i Portugal. Medel utländska och lokala investeringar (och privata investerare) tog de flesta av dessa byggnader FN-renoverade under den senaste krisen (2009-2012). Tillgänglighet av gamla byggnader att renovera Lissabon minskar snabbt och efterfrågan “genom taket”. De flesta av dessa fonder (som stöds av lokala eller internationella banker) försöker inte sälja renoverade enheter, men i stället för hyra och njuta av hög avkastning istället (ovan). Denna avancerade strategi (medel) inte bara garanterar aktieägarna är glad för att hög avkastning, men också låser i en sund kapitaltillväxt under de närmaste 5-10 åren (på grund av den ökade efterfrågan – se nedan). Tyvärr, utvecklare inte “modig” nog (brist på strategisk vision och lokala banker hade ingen likviditet när bolån) att utveckla nya projekt under krisen nämns ovan, så att efterfrågan översteg tillgången på betala goda kvalitetsegenskaper. Ett snabbt besök i staden Lissabon kommer att avslöja många byggnader som omfattas av byggnadsställningar, som för närvarande renoveras och kommer att finnas tillgänglig inom kort, men nu vi snabbt kör lager (nya eller renoverade fastigheter i Lissabon) “luxe klar”.

Dessa nyrenoverade fastigheter på fastighetsmarknaden till mycket högre priser, vilket är anledningen till att det är dags att köpa fastighet i Lissabon.

Alla ovanstående förklarar varför efterfrågan överstiger tillgången och varför nu är det perfekt tid att köpa en fastighet i Lissabon. De andra lika viktiga orsaker till att du kommer att upptäcka när du har besökt erfarenhet kände Lissabon ….

Alla ovanstående förklarar varför efterfrågan överstiger tillgången och varför nu är det perfekt tid att köpa en fastighet i Lissabon. De andra lika viktiga orsaker till att du kommer att upptäcka när du har besökt erfarenhet kände Lissabon …. info@propertylisbon.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.